|
Asa L-am primit eu pe Salvatorul meu.
Eram cea mai mare si toate cadeau in capul meu.Trebuia sa fac lectiile cu fratele si sora mea mai mici, sa fac treburile casei, in timp ce parintii erau la servici.Pe langa treburile casei(printre care montarea unei noi yale la usa, instalarea unui wc,datul cu var,punerea geamurilor noi,si cateva lucrari cu curent electric,gatit,spalat,curatenie,s.a.m.d.) mai trebuia sa ma ocup si de lectiile mele, pe care de multe ori le ignoram din cauza timpului.Seara cand imi aduceam aminte de ele nu era timpul potrivit.Neintelegerile dintre mama si tata, care se regaseau acasa, dupa o zi plina de munca luau amploare.De multe ori erau tipete si batai, altadata mai venea si politia.Au fost multe nopti nedormite, sau motaite cu frica.Dupa ce plecau la servici dimineata, iar fratii mei la scoala, ieseam afara si ma jucam de-a gatitul.Luam o cutie de conserva goala, ceapa si ulei si in fata blocului, sub 3 pietre, dadeam foc, si prajeam ceapa cu uleiul in cutia de conserva.Altadata faceam torturi din pamant.Aceasta era preocuparea mea preferata cand eram singura. Prin clasa a 7 a am inceput sa fumez ptr.a atrage prieteni si prietene de partea mea. Imi aduc aminte ca stateam la fereastra si vorbeam in gand cu Dumnezeu."Eu cu siguranta ca voi ajunge in Rai.Eu nu fac pacate,nu am omorat pe nimeni." Mai tarziu prin anii de liceu, pentru a pune capat unei neintelegeri intre parintii mei, am lovit pe tatal meu in cap cu o vaza de sticla.Vazusem la televizor o astfel de scena, dupa care respectivul lesina,se scula,se bandaja si totul ear ok.Multumesc lui Dumnezeu ca nu sa intamplat nimic grav.Doar o sangerare, pe care tatal meu a ascuns-o spunind politiei ca a cazut.El chemase politia sustinian ca mama se drogheaza. Fosta vecina il trimite pe vecinul(fost camarad de bautura al tatalui) sa ii spuna tatalui meu despre Domnul Isus.Vecinii aflasera ca tata are cancer si va muri.In urma vizitei tata se pocaieste.Urmeaza alta vizita,in urma careia fratii lasa cateva brosuri si un NT ptr.tatal meu.Am interzis familiei sa citeasca acele carti spunind ca este pacat,caci pocaitii sunt sectanti.Dupa cateva zile, Domnul mi-a pus in mana o brosura a lui Teodor Popescu, in care erau explicate cele 10 porunci.La terminarea brosurii de citit, Domnul mi-a aratat ca eram plina de pacate si ca aveam nevoie de salvarea prin sangele Domnului Isus care murise si ptr.mine.Am ascultat indemnul de la sfarsit si m-am dus in odaita mea, am inchis usa, fara cheie caci nu avea, si am plans inaintea Domnului Isus.
_________________ "Cel ce sedea pe scaunul de domnie a zis:"Iata,Eu fac toate lucrurile noi".
|