BERonline.ro

Slujind comunitatea crestina prin informare, dezbateri si edificare spirituala. Pentru a beneficia de acces extins in cadrul forumului sunteti invitati sa va inregistrati!
Acum este Dum Sep 05, 2010 1:43 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Despre Rapire.
MesajScris: Dum Apr 25, 2010 5:52 pm 
Neconectat
utilizator activ
utilizator activ

Locaţie: Mediaş
[Mesaj modificat de moderator] Am terminat cu aceste mesaje, Josh. Nu are rost sa ne consumam timpul cu ceva lipsit de importanta ca si preterismul. Daca vrei poti sa dai mesaje personale celor cu care vrei sa discuti.

Ultima oară modificat de Dani Ionescu pe Dum Apr 25, 2010 7:07 pm, modificat de 2 ori în total.
"Josh, vorbesti ca un "profet expert" si de aceea ti-am modificat mesajul

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Apr 27, 2010 8:04 pm 
Neconectat
utilizator activ
utilizator activ

jopret scrie:
[Mesaj modificat de moderator] Am terminat cu aceste mesaje, Josh. Nu are rost sa ne consumam timpul cu ceva lipsit de importanta ca si preterismul. Daca vrei poti sa dai mesaje personale celor cu care vrei sa discuti.

Dani,
Îmi pare rău că nu sunteţi dispuşi să facem un studiu biblic adevărat. De ce argumentele mele biblice nu pot fi combătute, sau discutate? Am crezut că oamenii sunt gata să exploreze Biblia nu să accepte tot ce oferă piaţa speculaţiilor. Dacă ne numim Creştini ar trebui Biblia să fie manualul de studiu. Oricum este tragic şi dureros pentru Creştinism că oamenii mai degrabă sunt dispuşi să vândă adevărul decât să-l cumpere. Oricum, este interesant să vezi reacţiile creştinilor la provocare.
Josh

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mar Apr 27, 2010 8:18 pm 
Neconectat
utilizator foarte activ
utilizator foarte activ

Locaţie: USA
Josh,

Ii condamni pe cei care se vad "profeti experti", dar tu insuti faci parte din aceasta categorie fara sa iti dai seama. Nu este nimic mai gresit decat sa stii ceva (chiar si adevarul!), dar sa te vezi undeva sus si sa privesti cu mila la "restul lumii". Cu aceasta atitudine nu pot sa fiu de acord, pe langa toate celelalte.

Deasemenea, faptul ca nu ai postat la alta rubrica decat la aceasta mi se pare ciudat. Te-am intrebat cine esti, dorind sa te cunosc, dar nu am primit nici un raspuns (este mult mai usor sa vorbesti cu un om despre care stii cate ceva... M-ar fi interesat istoria vietii tale si cum ai ajuns la aceste cocluzii sau care sunt oamenii care te-au influentat...). Dorinta ta de a ramane in anonimat nu a facut decat sa-mi dovedeasca ca ai venit sa ne convertesti la preterism. Tu esti convins ca stii adevarul si vrei sa ne aduci la viata si pe noi, cei rataciti. Aceasta reiese din toate mesajele tale.

PS - argumentele tale au fost combatute, dar probabil nu te-au satisfacut (si nici nu te vor satisface vreodata!).

"God can do without the bended knee, but not without the broken heart"

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Lun Mai 03, 2010 8:00 pm 
Neconectat
utilizator activ
utilizator activ

Salut Dani

Am să mă prezint deşi nu am crezut că acest lucru estre atât de important mai ales că pe forum fiecare poate fi oricine şi orice. Vin dintru-un mediu Penticostal am început acum 10 ani să studiez Apocalipsa şi escatologia şi am ajuns la concluzii la care şi alţii au ajuns independent. Nu am ştiut atunci acest lucru. Acum am convigeri baptiste, am terminat universitatea Bucureşti la Baptişti acum 12 ani. După ce am ajuns la anumite concluzii am văzut că în Biblia cu explicaţii este listată printre alte interpretări ale Apocalipsei şi cea preterisă. Era descrierea aproximativă a ceea ce am început să descoper în Biblie. Nu ştiam ce înseamnă. Am intrat pe net şi am văzut spre uiminrea şi surprinderea mea că şi alţi au ajuns la concluzii similare prin studiu. Am intrat în contact cu ei şi asta sunt.

Cu aceiaşi dragoste frăţească
Josh

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Lun Mai 03, 2010 9:57 pm 
Neconectat
utilizator foarte activ
utilizator foarte activ

Locaţie: USA
Multumesc, Josh. As vrea sa stiu daca umblarea ta cu D-zeu este afectata in vreun fel de aceasta convingere escatologica. Daca da, cum? Cum erai inainte si cum esti acum dupa ce ai ajuns la aceste convingeri? Ce iti daruieste aceasta noua interpretare?

"God can do without the bended knee, but not without the broken heart"

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Iul 07, 2010 9:46 pm 
Neconectat
utilizator activ
utilizator activ

Biblia ne arată când a avut loc a doua Venire a Domnului!

http://jopreterist.wordpress.com/2010/07/07/diagrama/

Josh

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Mie Iul 07, 2010 9:55 pm 
Neconectat
utilizator activ
utilizator activ

Bine... vorbim peste cativa (~5) ani. De acord?

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Iul 08, 2010 7:38 pm 
Neconectat
utilizator activ
utilizator activ

Sergiu scrie:
Bine... vorbim peste cativa (~5) ani. De acord?

Dacă D-zeu ne dă sănătate şi vom trăi vorbim după cinci ani. Dacă nu vine sfârşitul ce zici?
Josh

Sus
 Profil E-mail  

MesajScris: Joi Iul 08, 2010 8:53 pm 
Neconectat
utilizator activ
utilizator activ

Sfarsitul nu va veni in urmatorii 5 ani insa alte evenimente au o mare probabilitate...

Sus
 Profil E-mail  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 39 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2